Wij ontmoeten graag sterke karakters!

Wat maakt jou écht AA?

Is het je adviesvaardigheid? Je interesse voor IT?

Juist jouw energie om klanten vooruit te helpen? Of je ambitie om jezelf te ontwikkelen? Wat jou ook AA maakt, jij bent de sparringpartner voor ondernemers op financieel gebied.

Natuurlijk stel je de jaarrekening(en) samen en zorg je voor tijdige deponering van de jaarstukken bij de KvK. Dat is de basis. Maar jij kijkt verder dan cijfers. Klanten helpen om hun prestaties te verbeteren, daar ga jij voor. Het management dashboard voor realtime inzicht in ken- en stuurgetallen zet je daarbij regelmatig in. Jij wilt met ons flink doorontwikkelen op technologisch gebied.

Met trendanalyses of prognoses, ben jij in staat om samen met de klant vooruit te kijken. En dan komt het aan op jouw adviesvaardigheden: kansen signaleren, knelpunten benoemen, vertrouwen geven. Dus ook als mens jezelf laten zien en dicht bij je klant durven staan.

Pluspunten van werken bij de Jong & Laan

  • Direct een vast contract
  • Snel bij klanten aan tafel
  • Open cultuur; korte lijnen
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Interessante mkb klanten
  • Jezelf kunnen zijn

Samen werken aan één doel

Als accountant AA in de samenstelpraktijk heb jij een belangrijke spilfunctie. Je werkt in hechte teams met eigen klantportefeuilles, korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten. Jij kent de klant als geen ander en bent hierdoor in staat om snel te schakelen met adviseurs uit andere vakgebieden.

Zo werken we samen aan dat ene doel: met de juiste dienstverlening MKB-ondernemers zo goed en zo efficiënt mogelijk ondersteunen.

Kennismaken?

Komen er vragen op bij het zien van deze pagina? Wil je weten of onze samenstelpraktijk iets voor jou is? We bellen hier graag een keer met je over. Vul het contactformulier in, laat even weten wanneer je graag gebeld wilt worden en dan hoor je natuurlijk van ons!

De Jong & Laan kort samengevat

Uitgelichte vacatures

Ben jij een ondernemende accountant die op zoek is naar een nieuwe werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Enschede
32 - 40 uur

Ben jij een ondernemende accountant die op zoek is naar een nieuwe werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tubbergen
32 - 40 uur
10.000+