Vitaliteitsweek bij de Jong & Laan

Vitaliteitsweek bij de Jong & Laan

#jonglaanvitaal

Herken jij dat ook? De hele dag staar je naar je scherm, snaai je iets tussendoor, vlieg je van hot naar her en toch geeft je smartwatch aan dat je vandaag (alweer) te weinig bewogen hebt. Een (te) vol hoofd, te lang zitten, ongezond eten en te weinig bewegen; we (her)kennen het allemaal! 

Vitaliteit is een onderwerp dat ons allemaal raakt. Of je nou sportief bent of niet, salarissen verwerkt of jaarrekeningen bespreekt, fulltime- of parttime werkt, mantelzorger bent of naast je werk studeert. Hoe zorg je voor je eigen vitaliteit, hoe herken je op tijd stresssignalen en wat zijn goede methodes om te kunnen ontspannen?

Daarom zijn we bij de Jong & Laan een week lang samen aan de slag gegaan met onze vitaliteit! 

De tekst gaat verder onder de video.

Mattijs Buitinga
Mattijs Buitinga Manager HR

Aan de slag met vitaliteit

Tijdens de vitaliteitsweek zijn op veel vestigingen bootcamps georganiseerd, er werden workshops over diverse onderwerpen gehouden en alle collega's konden op geselecteerde vestigingen terecht voor een persoonlijke health check. 

"We besteden bewust veel aandacht aan de vitaliteit van collega's en dit doen we op veel verschillende manieren"

Zweten, teamwork en plezier! 

Vitaliteit gaat verder dan een (digitale) workshop of een rondje wandelen in de pauze. Tijdens de vitaliteitsweek zijn er verschillende bootcamps georganiseerd gegeven door de plaatselijke sportscholen. Sommige vestigingen gooiden het echter over een andere boeg. Zo ging Meppel een klas padel volgen met het hele team en gingen de collega's in Emmen een balletje slaan op de golfbaan. Waar we vorig jaar met de hele organisatie meededen aan Stapril, blies Harderwijk hier tijdens de vitaliteitsweek nieuw leven in en maakte een eigen poule. 

Doe jij volgende keer ook mee?

Juist bij events als de vitaliteitsweek zie je de verbondenheid tussen de collega's en de sfeer die overal heerst. Iedereen heeft plezier met elkaar en dit schept een band. De afwisseling tussen werk en privé is belangrijk. Door hieraan aandacht te schenken houden we elkaar gezond en fit! Dit doen we natuurlijk niet alleen tijdens de vitaliteitsweek, maar ook daarbuiten. Denk aan het fruit op de vestigingen, de mogelijkheid om flexibel te werken en de interne cursussen over plannen/focus zijn hier mooie voorbeelden van. Veel foto's zijn intern gedeeld en iedereen nam enthousiast deel aan deze week. Geweldig om te zien en super om te delen!

En, doe jij volgend jaar ook mee? Bekijk onze vacatures en stel jezelf voor!

Stel jezelf aan ons voor en bekijk onze vacatures!