Een vernieuwd verhaal

Een vernieuwd verhaal

Samen gaan!

Wij zijn de Jong & Laan en we kijken samen met de klant vooruit naar de kansen die er liggen om doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om ze vooruit te helpen.

Samen werken aan de toekomst, betekent samen bouwen aan een duurzame relatie. En als je echt gelooft in een duurzame relatie – en dat doen we – moet je kunnen zeggen waar het op staat. Dat vraagt om inlevingsvermogen, maar ook om lef.

Wij zijn die fijne gesprekspartner én die kritische adviseur. Altijd met een gezonde dosis nuchterheid en een eenduidig doel voor ogen. Samen gaan! De organisatie van de klant, klaar voor de toekomst.

Marco Lokhorst
Marco Lokhorst Directeur
Directielid van de Jong & Laan
Marco Lokhorst is sinds 2008 werkzaam voor de Jong & Laan en sinds 1 juli 2019 algemeen directeur. "Vooruitdenken, proactief stappen ondernemen om een visie te realiseren; daarin spelen we een grote rol voor onze klanten. Samen kijken we naar mogelijkheden en kansen voor een duurzame toekomst. Op die manier kijken we natuurlijk ook naar onze eigen organisatie. Een rol die ik privé ook graag vervul in allerlei bestuurlijke rollen die op mijn pad komen. Ik heb een druk bestaan, waarbij mijn gezin een belangrijke motiverende en ondersteunende factor is."
Neem contact op

Diensten & specialisten

Natuurlijk kunnen klanten bij ons terecht voor (strategische) vraagstukken op verschillende gebieden. Maar we gaan wel net een stap verder. Want, naast de voorwaarden kwaliteit en professionaliteit, benaderen we het vraagstuk altijd multidisciplinair en vanuit een IT- en datagedreven werkwijze. Én nog belangrijker, we doen dat altijd samen! 

Zo maken we bedrijfsstromen inzichtelijk en zetten dit om naar concrete stuurinformatie. Op die manier creëren we met elkaar een totaalbeeld van het functioneren van de organisatie. Samen kijken we naar (internationale) kansen die er liggen om doelen te bereiken en benutten waar nodig kennis vanuit onze netwerken en/of onze partnerschappen.

Samen vooruit

Samen gaan we voor hetzelfde doel: optimale prestaties van de organisatie op de langere termijn en daarbij het mkb-bedrijf laten groeien. Met elkaar zetten we een beweging in gang met als doel: de organisatie van de klant klaar voor de toekomst.

Daarbij kijken we ook kritisch naar maatschappelijk ondernemerschap en duurzaamheidsambities, want ook dat is een verantwoordelijkheid die we met elkaar dragen. 

Benieuwd welke geweldige collega's er werken bij de Jong & Laan?