Innoveren houdt mij scherp,
het zit echt in mijn persoonlijkheid

Bestanden stuur ik altijd via Filecap, met een wachtwoord en/of met beperkte rechten voor specifieke personen. Soms zullen collega’s gekscherend wel denken: komt zij ook weer aan met al die beveiliging. Maar het is in onze organisatie super belangrijk dat we strikt en kritisch omgaan met persoonsgegevens en data.

Innoveren houdt mij scherp

In onze HR pakketten leggen we bijvoorbeeld koppelingen met andere systemen, en hierbij kijken wij heel goed welke data hiermee wordt ontsloten. We willen altijd voorkomen dat er te veel data of niet-relevante data meekomt. Dit vertraagd de systemen of kan een mogelijk risico zijn voor een data lek. Niet iedereen staat hierbij stil, dit hoor ik ook van klanten terug, maar wij des te meer.

Ik denk dat ik in mijn handen mag knijpen dat ik werk bij een organisatie als de Jong & Laan. 

Wij begrijpen heel goed welke consequenties het heeft en ik ben juist heel trots dat we bij de Jong & Laan zo kritisch zijn op hoe we met data en persoonsgegevens omgaan. Al die veiligheidsmaatregelen zijn er niet voor niets. Soms is het wat omslachtig, maar het weegt niet op tegen de voordelen om het niet te doen.

Felicity Joosten
Felicity Joosten IT consultant

Eén van de projecten waar ik trots op ben!

Dit jaar heb ik samen met het team een nieuw HR pakket met geautomatiseerde workflows opgezet en geïmplementeerd. Ook verzorgden we de communicatie met de consultants, zodat ook zij richting de klant dit kunnen adviseren en toelichten. Ik ben de schakel tussen de systemen en consultants, en ik zorg ervoor dat we relevante systemen maximaal benutten en blijven optimaliseren.

Of ik niet eens moe wordt van al dat innoveren en het doen van nieuwe dingen doen?

Het innoveren in mijn vakgebied kost tijd en vraagt om veel kennis vanuit de markt. Hier blijven we dan ook continu van op de hoogte door… en … Ik vind het geweldig om altijd iets nieuws te doen en leren, dit houdt mij scherp en maakt mijn werk juist leuk. Het zit echt in mijn persoonlijkheid om altijd maar opzoek te zijn naar iets nieuws en beters in mijn vakgebied. Toen ik vijf jaar geleden hier begon zag mijn baan er compleet anders uit dan nu, precies hoe ik het graag zie.

De Jong & Laan is om die reden een hele goede fit voor mij. Het is een organisatie waar innovatie hoog op de agenda staat. We zijn een urenfabriek, maar rond innovatie wordt ik nooit belemmerd in de hoeveelheid tijd ik hieraan besteed. Er is altijd tijd voor en we maken met onze collega’s ook tijd voor innovatie. Zo hadden we laatst bijvoorbeeld een complete innovatiedag.

Waarom de Jong & Laan?

Tijd voor innovatie

Er is altijd ruimte voor innovatie binnen je werkzaamheden.

Goede werk-privé balans

Carrière maken is belangrijk, maar we verliezen jouw persoonlijke situatie niet uit het oog.

Met plezier naar je werk

Bij ons gaat het niet alleen om presteren, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk! 

De makkelijke weg kiezen is niets voor mij

Of ik niet eens moe wordt van al dat innoveren en het doen van nieuwe dingen doen? Er zijn wel eens dagen dat ik dacht, stond ik maar gewoon achter de kassa mensen te helpen, dan kan er maar weinig misgaan. Wie innoveert maakt ook fouten en bij nieuwe systemen/ontwikkelingen komen soms ook problemen om de hoek kijken. Toch krijg ik er zo’n kick van als alles (weer) goed loopt en alles is opgelost en klanten/collega’s blij zijn. Dat is precies waarvoor ik het doe.

Ik denk dat ik in mijn handen mag knijpen dat ik werk bij een organisatie als de Jong & Laan. Kwaliteit en innovatie staan hier echt centraal. Het is de perfecte combi tussen een grote professionele organisatie, die mee kan blijven bewegen. Grote organisaties zijn niet altijd per definitie innovatief, maar dit zie ik hier echt wel terug.

Dus vind jij dit ook belangrijk in je werk en in je werkomgeving? Kom eens op de koffie, loop een dag mee en kijk eens of het bij je past en of jij het ook zo ervaart als ik.

Werken met de

hoogste kwaliteits-
standaarden.

Wie innoveert maakt ook fouten en bij nieuwe systemen/ontwikkelingen komen soms ook problemen om de hoek kijken. Toch krijg ik er zo’n kick van als alles (weer) goed loopt en alles is opgelost en klanten/collega’s blij zijn. Dat is precies waarvoor ik het doe.