Roy is senior adviseur mkb en heeft nu zijn AA-titel

Begonnen als stagiair en nu zijn beroepseed afgelegd, Roy is als persoon en professional gegroeid bij de Jong & Laan. Waar krijgt hij energie van en wat geeft hem voldoening? Hij vertelt erover in dit blog

Waar ik maar gelukkig van word

Begonnen als stagiair en nu zijn beroepseed afgelegd, Roy is als persoon en professional gegroeid bij de Jong & Laan. Waar krijgt hij energie van en wat geeft hem voldoening? Hij vertelt erover in dit blog.  

In mijn functie als senior adviseur mkb richt ik mij vooral op het leidinggeven aan de uitvoering van samenstelopdrachten en het geven van organisatorische en strategische adviezen aan klanten.

Het actief in stand houden en natuurlijk uitbouwen van de klantenportefeuille en klantrelaties is, wat mij betreft, een heel uitdagend gedeelte van mijn werk. Het geeft veel afwisseling en maakt iedere dag weer anders door het vele contact met mensen.

Roy Veld
Roy Veld Senior adviseur mkb

Mijn toegevoegde waarde 

Voor verschillende soorten ondernemers lever ik een toegevoegde waarde, hierdoor haal ik veel voldoening uit mijn werk. Binnen de accountancy krijg ik een kijkje in de keuken van diverse bedrijven.  Daarnaast ben ik dagelijks bezig met het vertalen van cijfers naar advisering op maat. Iedere dag is weer anders en sta ik weer voor (nieuwe) uitdagingen. 

Ik vind het juist mooi om te sparren op diverse vlakken, van fiscaal en bedrijfseconomisch advies, vermogensplanning tot automatisering.

Totaaladviseur 

Ik vind het juist mooi om een totaaladviseur te zijn richting klanten. Dus om te sparren op diverse vlakken, van fiscaal en bedrijfseconomisch advies, vermogensplanning tot automatisering. Binnen de Jong & Laan heb ik de mogelijkheid om veel specialisten op verschillende gebieden om advies en hulp te vragen. Ik adviseer de klant zelf, maar soms gaat het juist om op het juiste moment een specialist aan te haken. Dan kun je echt de diepgang opzoeken en dit komt de ondernemer ten goede. 

De kroon op mijn werk 

Ik zie de beroepseed als kroon op mijn werk, een feestelijk moment als afronding van de praktijkopleiding. Waarbij je richting de maatschappij belooft in algemeen belang te handelen. Ik vind dat hierdoor de positie van accountants in Nederland versterkt wordt. Vanaf dag één merk ik dat er bij de Jong & Laan een positieve en informele sfeer hangt. Het is een professionele toonaangevende organisatie, gedreven door veel leuke collega’s. De kwaliteit van werk is erg belangrijk, maar met plezier naar je werk gaan ook. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

Kom je bij ons team?