Drie op een rij!

Drie op een rij!

Gisteren waren Justin en ik in Rotterdam aanwezig bij de Integron Beleving Awards 2022. Sinds 2017 voert Integron voor ons medewerkersonderzoeken uit. Dankzij de input van onze collega's vallen we al jaren op met een hoge respons en goede scores. Ook dit jaar waren we weer genomineerd!

De nominaties komen voort uit ruim 120 door Integron uitgevoerde medewerkersonderzoeken in 2021 en zijn gebaseerd op het hoogste gemiddelde medewerkertevredenheidscijfer en de hoogste 'employee Net Promoter Score (eNPS)' die de mate van aanbevelen aangeeft. Op beide onderdelen scoren we de afgelopen jaren erg goed. De genomineerden in onze branche financiële dienstverlening waren dit jaar alle 3 accountantskantoren (naast de Jong & Laan nog Bentacera en Crop). Dat maakt de nominatie extra bijzonder.

Mattijs Buitinga
Mattijs Buitinga Manager HR

Samen gaan!

Dit jaar zijn we natuurlijk niet voor niets genomineerd. Onderstaande prachtige scores zorgden hiervoor:

  • Ruim 90% van alle collega’s is tevreden tot zeer tevreden over het werken bij de Jong & Laan.
  • 41% van alle collega’s beveelt de Jong & Laan in sterke mate aan als werkgever.

Om trots op te zijn! Voor de derde keer namen we het award in ontvangst. Een award die we niet zonder onze collega's enthousiasme en betrokkenheid konden winnen! In september start ons volgende medewerkersonderzoek, zo blijven we altijd meten waar de behoeftes liggen. Wat gaat goed en wat gaat beter? Samen maken we de Jong & Laan een organisatie om (nog) trotser op te zijn.

Samen gaan we voor de ultieme werkomgeving

Bekijk de resultaten van het laatste medewerkerstevredenheidsonderzoek.