Salarisadviseur
bij de Jong & Laan

Personele vraagstukken van klanten in goede banen leiden. Afhankelijk van je expertise begeleid je als salarisadviseur organisaties met diensten op het gebied van personeel en salaris. Je krijgt een eigen klantenportefeuille en werkt samen met collega’s van andere disciplines aan het beste resultaat voor de klant.
Bekijk je werkweek

Zo ziet de functie eruit

Je werkt als salarisadviseur voor onze mkb-relaties én bent het aanspreekpunt voor je collega’s. Je informeert en adviseert klanten onder andere op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en loonheffingen.

Je onderhoudt veelvuldig (telefonisch) contact met klanten, maar ook met externe instanties, zoals pensioenfondsen, arbodiensten en de Belastingdienst. Het bezoeken van klanten is ook onderdeel van je werk. De diversiteit en complexiteit maakt het een hele afwisselende functie, vol uitdagingen. 

Daarnaast is er veel aandacht voor jouw ontwikkeling. In deze rol bieden we jou diverse cursussen en/of trainingen aan. Denk hierbij aan de cursussen PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie), Sociale Zekerheid en Arbeidsrecht.

Ook krijg je de kans om diverse development trajecten te volgen, zoals het Young Development traject en/of het Personal development traject. 

 

Waarom de Jong & Laan?

Flexibel werken

Met een fijne thuiswerkplek die wordt gefaciliteerd, kun jij jouw werkweek indelen hoe het bij jouw leven past. 

Direct een vast contract

Als je een afgeronde beroepsopleiding hebt, krijg je bij de Jong & Laan vanaf het begin een contract voor onbepaalde tijd.

Vakantiedagen en flexibele feestdagen

Je kunt rekenen op 31 vakantiedagen. Feestdagen zijn bij ons flexibel, zo kun je de dagen die jij viert vrij nemen.

Samenwerken en kansen grijpen

Als salarisadviseur heb je veel contact met zowel klanten als collega's. Door nauw samen te werken met bijvoorbeeld fiscalisten en juristen, speel je adequaat in op vraagstukken van de klant. Je vindt uitdaging in het uitvoeren van complexe salarisadministraties en het bieden van maatwerkoplossingen.

Klanten kunnen bij jou komen met vragen, waaruit jij adviezen geeft. Ook is een groot en belangrijk onderdeel van ons werk, het vooruit kijken met de klant om proactief te adviseren. Casussen bespreek je met collega's uit de andere disciplines, waardoor je een compleet advies kunt geven en echt van meerwaarde bent voor de klant. 

Bij de Jong & Laan kijken we naar elkaar om.

Werken, ontwikkelen en doorgroeien zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. We kijken naar elkaar om en helpen elkaar verder. Dat doen we niet alleen als collega's onderling, dit werkt ook door op de samenwerking die we hebben met onze klanten.

Lees meer
Ergens anders solliciteren als je het nog prima naar je zin hebt?

"Actief op zoek was ik niet, maar er waren wel punten waar een verbetering mogelijk was. Zo miste ik ontwikkelmogelijkheden voor mij als persoon en professional en het multidisciplinaire samenwerken." - Bart Keuter (consultant personeel)

Lees meer
Jouw ambities waarmaken? Laten we er samen voor gaan!

Als je jezelf wil ontwikkelen, dan krijg je daar bij de Jong & Laan alle kansen voor. Het werkt natuurlijk wel twee kanten op. Je moet uitspreken wat je wil en dan wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden. Alles op jouw tempo en hoe het in jouw leven past. Dat is de reden waarom jij de regie hebt.

Lees meer

Worden dit ook jouw collega's?

Anne Slager
Anne Slager Consultant personeel Meer over Anne
Marcel Gilaard
Marcel Gilaard Consultant personeel Meer over Marcel
Bertine de Baat
Bertine de Baat Consultant personeel Meer over Bertine
Judith Rozeboom
Judith Rozeboom Consultant personeel Meer over Judith
Remco Zwart
Remco Zwart Consultant personeel Meer over Remco
Geuri Bosch
Geuri Bosch Consultant personeel Meer over Geuri