Student

Felix is Felix bij de Jong & Laan (en is duaal student-controle)

"Ik was toe aan praktijkervaring, maar ook nog niet uitgeleerd"

En wat dacht je van Rik? Hij was duaal student-controle en nu, een aantal jaar later is hij senior assistent accountant. Hoe ervaarde hij destijds werken en studeren bij de Jong & Laan? Bekijk de video.

Laat maar zien wie jij bent!

Tijdens je studie kijk je natuurlijk al regelmatig vooruit. Waar zie jij jezelf straks werken? In welke omgeving kom jij als mens het beste tot je recht? Waar krijg je de kans om je carrière een vliegende start te geven? Bij de Jong & Laan word je als student vanaf dag één voor vol aangezien. Je krijgt alle kansen om te ontdekken waar je staat.

Afstuderen & scriptiestages

Afstuderen of het uitvoeren van een scripiestage bij de Jong & Laan is voor veel studenten een uitgelezen kans. Waarom? Wij creëren een omgeving die motiveert, stimuleert en toekomstperspectief biedt. Je krijgt de best denkbare begeleiding van professionals om van je tijd bij de Jong & Laan een succes te maken. Flexibiliteit, menselijke maat en persoonlijke aandacht zijn kenmerken voor onze werkwijze. 

Wil je afstuderen via een opdracht bij één van onze klanten? Ook dat kan. Je mag je dan samen met de klant vastbijten in een vraagstuk en tegelijkertijd één of twee dagen meewerken in de dagelijkse praktijk. Doe je dat goed, dan kan je afstudeeropdracht zomaar het begin zijn van een veelbelovende carrière bij de Jong & Laan.

Gezelligheid van de collega’s en de hele dag muziek luisteren

Naast de gezelligheid van de collega’s en de hele dag muziek luisteren, zijn er maar weinig overeenkomsten tussen de Mediamarkt en de Jong & Laan. Zelfs de slogan van de bekende actie: BTW, weg ermee! Maakt het verschil des te groter.

Door Michiel van Dijk
Lees blog

Stages & duaal studeren

Tijdens een stage leer je niet alleen ons, maar ook jezelf goed kennen. Bij de Jong & Laan loop je namelijk niet mee, maar wérk je volop mee. We gaan er daarbij vanuit dat je uitdagingen niet schuwt. Jij wilt graag zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat, wij willen graag zien wat jij in je mars hebt. Vakinhoudelijk, maar ook qua persoonlijkheid. Hoe mooi zou het zijn als blijkt dat we goed bij elkaar passen?

Wij bieden volop (duale) stageplaatsen aan in de samenstelpraktijk, de controlepraktijk en op fiscaal gebied. Ook binnen onze stafdiensten HRM, facility management, marketing en communicatie zijn er interessante mogelijkheden. Natuurlijk mag je tijdens je stage een goede begeleiding verwachten. De deuren staan letterlijk en figuurlijk voor je open; er is altijd een collega die je verder helpt. Nu is het aan jou!

Wij komen graag met jou in contact!

Dit doen door het organiseren van diverse events en het opzetten van activiteiten samen met hogescholen. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met verschillende studieverenigingen en universiteiten.

Dit zijn wij kort samengevat