Pieter is Pieter bij de Jong & Laan (en beginnend assistent-accountant)

Student

“Ook als duaal student word je meteen voor vol aangezien”

Vanaf dag één ben je volwaardig medewerker. Gelijk in de eerste week mee naar de klant, je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en goede begeleiding van seniors. Hartstikke fijn.

Tijdens je studie kijk je natuurlijk al regelmatig vooruit. Waar zie jij jezelf straks werken? In welke omgeving kom jij als mens het beste tot je recht? Waar krijg je de kans om je carrière een vliegende start te geven? Bij de Jong & Laan word je als student vanaf dag één voor vol aangezien. Je krijgt alle kansen om te ontdekken waar je staat. Dus laat maar zien wie jij bent!

Dit zijn wij kort samengevat

Stages & duaal studeren

Tijdens een stage leer je niet alleen ons, maar ook jezelf goed kennen. Bij de Jong & Laan loop je namelijk niet mee, maar wérk je volop mee. We gaan er daarbij vanuit dat je uitdagingen niet schuwt. Jij wilt graag zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat, wij willen graag zien wat jij in je mars hebt. Vakinhoudelijk, maar ook qua persoonlijkheid. Hoe mooi zou het zijn als blijkt dat we goed bij elkaar passen?

Wij bieden volop (duale) stageplaatsen aan in de samenstelpraktijk, de controlepraktijk en op fiscaal gebied. Ook binnen onze stafdiensten HRM, facility management, marketing en communicatie zijn er interessante mogelijkheden. Natuurlijk mag je tijdens je stage een goede begeleiding verwachten. De deuren staan letterlijk en figuurlijk voor je open; er is altijd een collega die je verder helpt. Nu is het aan jou!

Afstuderen

Afstuderen bij de Jong & Laan is voor veel studenten een uitgelezen kans. Waarom? Wij creëren voor afstudeerders een omgeving die motiveert, stimuleert en toekomstperspectief biedt. Je krijgt een werkplek, een laptop en de best denkbare begeleiding van professionals om van je afstudeeropdracht een succes te maken.

Afstuderen via een opdracht van één van onze klanten? Ook dat kan. Je mag je dan samen met de klant vastbijten in een vraagstuk en tegelijkertijd één of twee dagen meewerken in de dagelijkse praktijk. Doe je dat goed, dan kan je afstudeeropdracht zomaar het begin zijn van een veelbelovende carrière bij de Jong & Laan.

Uitgelichte vacatures

Blog
Als accountant werken én studeren bij de Jong & Laan [video]
Lees meer
Blog
Meeloopstage bij de Jong & Laan, wat doe je dan zoal?
Lees meer
Pagina
De Uitdaging | Een dag in de rol van een accountant!
Lees meer