Student

Je kiest niet zomaar voor een baan en zeker niet als het je eerste is. Jouw baan moet vooral heel goed bij je passen. Bij wie je nu bent, maar ook bij wie je wil worden. Want of je nu net van school komt of niet, je bent nog lang niet uitgeleerd. Je wil door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Als professional, maar vooral als mens.
Wil je eens kennismaken en de sfeer proeven?

&NUJIJ!

Tijdens je studie kijk je natuurlijk al regelmatig vooruit. Waar zie jij jezelf straks werken? In welke omgeving kom jij als mens het beste tot je recht? Waar krijg je de kans om je carrière een vliegende start te geven? Bij de Jong & Laan word je als student vanaf dag één voor vol aangezien. Je krijgt alle kansen om te ontdekken waar je staat.

Bijna afgestudeerd, nog lang niet uitgeleerd

In de schoolbanken, daar is mijn loopbaan bij de Jong & Laan begonnen. Als sinds ik mijn vwo-diploma op zak heb, volg ik via de Jong & Laan een deeltijdstudie accountancy. Daarna ben ik van plan een master te volgen. En als dat is gelukt, misschien zelfs een post master. Voorlopig nog niet uitgeleerd dus.

Lees verder

Afstuderen & stages

Goede begeleiding is de basis van een goede stage. Er wordt van jou niet verwacht dat alles meteen goed gaat, maar een proactieve en leergierige houding is wel een vereiste. Laat maar eens zien en horen hoe jij over onderwerpen denkt en hoe je problemen zou oplossen. Wees niet bang om mee te denken en suggesties te doen. Hier houden we juist van! Als jij zo ambitieus bent, wat houdt je dan tegen om te solliciteren?

 

+10.000

Uitgelichte vacatures

Als je bij ons werkt

Goede werk-privé balans

Hard werken is zeker niet verkeerd, maar goed werken is beter: verlies de werk-privé balans niet uit het oog!

Sportieve collega's

Als werkgever willen we onze verantwoordelijkheid nemen en helpen we onze collega's vitaal te blijven.

Toffe personeelsfeesten

Bij ons gaat het niet alleen om werk, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk! 

Dit zijn wij kort samengevat