Wij ontmoeten graag sterke karakters!

Waar ga jij voor als fiscalist?

Allround gesprekspartner of specialist?

Kies jij voor een carrière als allround belastingadviseur? Of zoek je een omgeving waarin je kunt uitgroeien tot fiscaal specialist in estate planning, loonbelasting of internationaal belastingrecht? 

Waar je ook voor gaat, bij ons krijg je alle ruimte. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak.

Als RB kantoor zijn wij een grote speler in het noorden en oosten van Nederland met hoogwaardige expertise binnen onze vestigingen. Je werkt bij ons dus in een groot team van professionele fiscalisten voor de top van het MKB, waaronder fameuze familiebedrijven en met elkaar maken we deel uit van een groot (inter)nationaal netwerk.

Pluspunten van werken bij de Jong & Laan

  • Snel bij klanten aan tafel
  • Open cultuur; korte lijnen
  • Focus op ontwikkeling
  • Interessante klanten in de top van het MKB
  • Altijd jezelf kunnen zijn

Hoe is het werken in onze fiscale praktijk?

Vaktechnische kennis blijven verrijken

Als belastingadviseur bij de Jong & Laan profiteer je van ons grote en gevarieerde educatieaanbod. Wij stellen onze fiscalisten continu in staat om hun vaktechnische kennis goed bij te houden en waar mogelijk te verrijken.

Dat doen we onder meer door het organiseren van webinars en periodieke vaktechnische bijeenkomsten. Aansprekende events waarbij wij graag het nuttige met het aangename combineren. De ideale gelegenheden om je vakgenoten van andere vestigingen beter te leren kennen en zo je netwerk te vergroten.

Dankzij ons regionale vestigingennetwerk opereer je altijd dicht bij de klant, waardoor je makkelijker relaties opbouwt en sneller inzicht krijgt in wat er speelt. Die persoonlijke betrokkenheid geeft het belastingadvieswerk een extra dimensie!

Kennismaken

Komen er vragen op bij het zien van deze pagina? Wil je weten of onze fiscale praktijk iets voor jou is? We bellen hier graag een keer met je over. Vul het contactformulier in, laat even weten wanneer je graag gebeld wilt worden en dan hoor je natuurlijk van ons!

De Jong & Laan kort samengevat

Uitgelichte vacatures