Waar ga jij voor als fiscalist?

Fiscaal

Allround gesprekspartner, of specialist?

Kies jij voor een carrière als allround belastingadviseur? Of zoek je een omgeving waarin je kunt  uitgroeien tot fiscaal specialist in estate planning, loonbelasting of internationaal belastingrecht?

Waar je ook voor gaat, bij ons krijg je alle ruimte. Je werkt in een groot team van professionele fiscalisten voor de top van het MKB, waaronder fameuze familiebedrijven en maakt deel uit van een groot (inter)nationaal netwerk.

Als RB kantoor zijn wij een grote speler in het noorden en oosten van Nederland met hoogwaardige expertise binnen onze vestigingen. Dankzij ons regionale vestigingennetwerk opereren wij bovendien altijd dicht bij de klant, waardoor je makkelijker relaties opbouwt en sneller inzicht krijgt in wat er speelt. Die persoonlijke betrokkenheid geeft het belastingadvieswerk een extra dimensie.

Dit zijn wij kort samengevat

Uitgelichte vacatures

Wil je jouw carrière als ervaren belastingadviseur een andere wending geven? Deze mogelijkheid kunnen...

Nijverdal
32 - 40 uur
01-03-2019

Ben jij de specialist op het gebied van loonbelasting? Als senior loonbelastingspecialist krijg je al...

Nijverdal
32 - 40 uur
01-03-2019

Vaktechnische kennis blijven verrijken

Nog een reden om als belastingadviseur voor de Jong & Laan te kiezen is ons grote en gevarieerde educatieaanbod. Wij stellen jou continu in staat om je vaktechnische kennis goed bij te houden en waar mogelijk te verrijken. Dat doen we onder meer door het organiseren van webinars en periodieke vaktechnische bijeenkomsten. Aansprekende events waarbij wij graag het nuttige met het aangename combineren. Het zijn ideale gelegenheden om je collega’s van andere vestigingen persoonlijk beter te leren kennen en zo je netwerk binnen de Jong & Laan te vergroten. Andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde: wij willen ook graag weten wie jij bent! Zien we je binnenkort op één van onze events?

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet. 
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.