Young professional

Joyce is Joyce bij de Jong & Laan (en adviseur mkb)

"Ze kijken hier goed naar de mens achter de collega"

Ze kijken hier oprecht naar wie je bent. Wat je drijft, wat je hobby's en interesses zijn. Hoe je past binnen het team. Waar word je blij van en waar krijg je energie van om daadwerkelijk jouw dag mee te vullen. 

Ben jij zelfstandig, ambitieus en vastbesloten om te vlammen en door te groeien? Wij houden je niet tegen! Want groeien in je vak doe je in de praktijk. Gewoon zoals je bent. Je gaat direct aan de slag voor interessante mkb-klanten.

Wij investeren in jouw ontwikkeling

Behalve 100% vertrouwen geven wij je alle ruimte om te ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Wij geloven namelijk dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en zo je persoonlijke doelstellingen makkelijker nastreeft. Natuurlijk ondersteunen wij je daarbij.

Of je nu net begint of al een paar jaar werkervaring hebt, je mag bij ons rekenen op professionele begeleiding. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je krijgt de ruimte om aan te geven waar jij naar toe wilt. En we bepalen samen de daarbij passende trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  Jouw karakter bepaalt uiteindelijk hoever je komt. Durf jij de uitdaging aan?

PD gaat verder: Job- en careercrafting & wat heeft mij gevormd tot wie ik ben

Als ik terugdenk aan het hele traject, heb ik het meest gehad aan de module over job- en careercrafting. Waar wil ik nu en in de toekomst naartoe. Lees mijn hele verhaal in dit blog!

Door Maaike Grevinga
Lees blog

Uitgelichte vacatures

Ben jij bijna of net klaar met je opleiding Finance, Tax & Advice en op zoek naar een uitdagende startersfunctie waarbij je volop de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar ...

Groningen
24 - 40 uur

Ben jij bijna of net klaar met je opleiding fiscale economie/ fiscaal recht en op zoek naar een uitdagende startersfunctie waarbij je volop de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Op onze vestigi...

Enschede
32 - 40 uur

(Bijna) klaar met je hbo studie Accountancy of Finance & Control en op zoek naar een mooie start van je carrière? De Jong & Laan Enschede heeft plek voor een ambitieuze assistent-accountant!

Enschede
32 - 40 uur
10.000+