Joyce is Joyce bij de Jong & Laan (en adviseur mkb)

Young professional

“Ze kijken hier goed naar de mens achter de collega”

Ze kijken hier oprecht naar wie je bent. Wat je drijft, wat je hobby's en interesses zijn. Hoe je past binnen het team. Waar word je blij van en waar krijg je energie van om daadwerkelijk jouw dag mee te vullen. 

Ben jij zelfstandig, ambitieus en vastbesloten om aan het begin van je carrière meteen te vlammen? Wij houden je niet tegen! Want groeien in je vak doe je in de praktijk. Gewoon zoals je bent. Je gaat direct aan de slag voor interessante mkb-klanten.

10.000+

Wij investeren in jouw ontwikkeling

Behalve 100% vertrouwen geven wij je alle ruimte om te ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Wij geloven namelijk dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en zo je persoonlijke doelstellingen makkelijker nastreeft. Natuurlijk ondersteunen wij je daarbij.

Of je nu net begint of al een paar jaar werkervaring hebt, je mag bij ons rekenen op professionele begeleiding. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je krijgt de ruimte om aan te geven waar jij naar toe wilt. En we bepalen samen de daarbij passende trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  Jouw karakter bepaalt uiteindelijk hoever je komt. Durf jij de uitdaging aan?

Uitgelichte vacatures

Heb je net de master fiscaal recht/ fiscale economie afgerond en vind je het leuk om te puzzelen met diverse regelgeving in combinatie met cijfers? Dan hebben wij de baan voor jou!

HR
Enschede
32 - 40 uur

Bijna klaar met je studie accountancy en op zoek naar een vliegende start van je carrière? Kom eens praten bij de Jong & Laan. Wij bieden je alle ruimte je verder te ontwikkelen.

Harderwijk
32 - 40 uur

Ben je op zoek naar een volgende stap in jouw carrière en spreekt het werken in de fiscale aangiftepraktijk jou aan? Dan hebben we bij de Jong & Laan de uitdaging voor jou!

Lochem
32 - 40 uur
klantcase fashcom

Webshop Fashcom won tijd en inzicht door automatisering in de administratie

Fashcom is een online fashion bedrijf bekend van o.a. boxers.nl en sokken.nl. Ze groeiden hard, waardoor er nieuwe vraagstukken kwamen. Relatiebeheerder Maaike ging voor ze aan de slag met Smartbooqing.

Bekijk klantcase