Young professional

Joyce is Joyce bij de Jong & Laan (en adviseur mkb)

"Ze kijken hier goed naar de mens achter de collega"

Ze kijken hier oprecht naar wie je bent. Wat je drijft, wat je hobby's en interesses zijn. Hoe je past binnen het team. Waar word je blij van en waar krijg je energie van om daadwerkelijk jouw dag mee te vullen. 

Ben jij zelfstandig, ambitieus en vastbesloten om te vlammen en door te groeien? Wij houden je niet tegen! Want groeien in je vak doe je in de praktijk. Gewoon zoals je bent. Je gaat direct aan de slag voor interessante mkb-klanten.

Wij investeren in jouw ontwikkeling

Behalve 100% vertrouwen geven wij je alle ruimte om te ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Wij geloven namelijk dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en zo je persoonlijke doelstellingen makkelijker nastreeft. Natuurlijk ondersteunen wij je daarbij.

Of je nu net begint of al een paar jaar werkervaring hebt, je mag bij ons rekenen op professionele begeleiding. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je krijgt de ruimte om aan te geven waar jij naar toe wilt. En we bepalen samen de daarbij passende trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  Jouw karakter bepaalt uiteindelijk hoever je komt. Durf jij de uitdaging aan?

PD gaat verder: Job- en careercrafting & wat heeft mij gevormd tot wie ik ben

Als ik terugdenk aan het hele traject, heb ik het meest gehad aan de module over job- en careercrafting. Waar wil ik nu en in de toekomst naartoe. Lees mijn hele verhaal in dit blog!

Door Maaike Grevinga
Lees blog

Uitgelichte vacatures

Op zoek naar een uitdagende startersfunctie op fiscaal gebied? Ter versterking van ons team in Apeldoorn zoeken wij een nieuwe collega.

Apeldoorn
24 - 40 uur

(Bijna) klaar met je hbo studie Accountancy of Finance & Control en op zoek naar een mooie start van je carriè-re? Of al enige jaren werkervaring en toe aan een nieuwe uitdaging? De Jong & Laan Assen h...

Assen
24 - 40 uur

Ben jij net klaar met je HBO studie accountancy of finance & control? En zoek je een werkgever waar je de mogelijkheid krijgt je te ontwikkelen? Dan hebben wij de baan voor jou!

Oldenzaal
32 - 40 uur
10.000+