Young professional

Joyce is Joyce bij de Jong & Laan (en adviseur mkb)

"Ze kijken hier goed naar de mens achter de collega"

Ze kijken hier oprecht naar wie je bent. Wat je drijft, wat je hobby's en interesses zijn. Hoe je past binnen het team. Waar word je blij van en waar krijg je energie van om daadwerkelijk jouw dag mee te vullen. 

Ben jij zelfstandig, ambitieus en vastbesloten om aan het begin van je carrière meteen te vlammen? Wij houden je niet tegen! Want groeien in je vak doe je in de praktijk. Gewoon zoals je bent. Je gaat direct aan de slag voor interessante mkb-klanten.

Wij investeren in jouw ontwikkeling

Behalve 100% vertrouwen geven wij je alle ruimte om te ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Wij geloven namelijk dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en zo je persoonlijke doelstellingen makkelijker nastreeft. Natuurlijk ondersteunen wij je daarbij.

Of je nu net begint of al een paar jaar werkervaring hebt, je mag bij ons rekenen op professionele begeleiding. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je krijgt de ruimte om aan te geven waar jij naar toe wilt. En we bepalen samen de daarbij passende trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  Jouw karakter bepaalt uiteindelijk hoever je komt. Durf jij de uitdaging aan?

Blog

Opleidingsmogelijkheden binnen de Jong & Laan: Anouska vertelt

Welke opleidingsmogelijkheden biedt de Jong & Laan? Belastingadviseur Anouska deelt haar ervaring in deze blog.

Door Anouska Reefhuis
Lees blog

Uitgelichte vacatures

Sta jij aan het begin van je carrière en zoek je een uitdagende startersfunctie als assistent-accountant? De Jong & Laan Oldenzaal heeft een mooie plek voor jou!

Oldenzaal
32 - 40 uur

Op zoek naar een uitdagende startersfunctie op fiscaal gebied? Ter versterking van ons team in Apeldoorn zoeken wij een nieuwe collega.

Apeldoorn
24 - 40 uur

Sta jij aan het begin van je carrière en zoek je een uitdagende startersfunctie als assistent-accountant? De Jong & Laan Apeldoorn heeft een uitdagende plek voor jou!

Apeldoorn
32 - 40 uur
10.000+
Blog

Webshop Fashcom won tijd en inzicht door automatisering in de administratie

Fashcom is een online fashion bedrijf bekend van o.a. boxers.nl en sokken.nl. Ze groeiden hard, waardoor er nieuwe vraagstukken kwamen. Relatiebeheerder Maaike ging voor ze aan de slag met Smartbooqing.

Bekijk klantcase