Manouk is Manouk bij de Jong & Laan (en junior personeelsadviseur)

Young professional

“Ze kijken hier goed naar de mens achter de collega”

Ze kijken hier oprecht naar wie je bent. Wat je drijft, wat je hobby's en interesses zijn. Hoe je past binnen het team. Waar word je blij van en waar krijg je energie van om daadwerkelijk jouw dag mee te vullen. 

Ben jij zelfstandig, ambitieus en vastbesloten om aan het begin van je carrière meteen te vlammen? Wij houden je niet tegen! Want groeien in je vak doe je in de praktijk. Gewoon zoals je bent. Je gaat direct aan de slag voor interessante mkb-klanten.

10.000+
Wilfried zorgde er met zijn aanpak voor dat het nooit escaleerde binnen de familie
Adviseur familiebedrijven
Lees meer

Wij investeren in jouw ontwikkeling

Behalve 100% vertrouwen geven wij je alle ruimte om te ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Wij geloven namelijk dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en zo je persoonlijke doelstellingen makkelijker nastreeft. Natuurlijk ondersteunen wij je daarbij.

Of je nu net begint of al een paar jaar werkervaring hebt, je mag bij ons rekenen op professionele begeleiding. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je krijgt de ruimte om aan te geven waar jij naar toe wilt. En we bepalen samen de daarbij passende trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  Jouw karakter bepaalt uiteindelijk hoever je komt. Durf jij de uitdaging aan?

Steven WernerDoor Steven Werner

Relatiebeheerder saai? Niet als je zo te werk gaat

Overdag bakken op het strand, ’s avonds een biertje aan de Poolbar. En als ik straks weer thuis ben? Dan ben ik relatiebeheerder bij een accountantsorganisatie. "Accountants?! Die zijn toch hartstikke saai?”

Lees verder

Uitgelichte vacatures

Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een vliegende start van jouw carrière? De Jong & Laan Raalte kan jou deze kans bieden. Voor de vestiging in R

Raalte
32 - 40 uur
31-08-2017

Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een vliegende start van jouw carrière? De Jong & Laan Nijverdal kan jou deze kans bieden. Voor de vestiging i

Nijverdal
32 - 40 uur
31-08-2017