Rik is Rik bij de Jong & Laan (en assistent-accountant controlepraktijk)

Young professional

“Ze kijken hier goed naar de mens achter de collega”

Ze kijken hier oprecht naar wie je bent. Wat je drijft, wat je hobby's en interesses zijn. Hoe je past binnen het team. Waar word je blij van en waar krijg je energie van om daadwerkelijk jouw dag mee te vullen. 

Ben jij zelfstandig, ambitieus en vastbesloten om aan het begin van je carrière meteen te vlammen? Wij houden je niet tegen! Want groeien in je vak doe je in de praktijk. Gewoon zoals je bent. Je gaat direct aan de slag voor interessante mkb-klanten.

10.000+

Wij investeren in jouw ontwikkeling

Behalve 100% vertrouwen geven wij je alle ruimte om te ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Wij geloven namelijk dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en zo je persoonlijke doelstellingen makkelijker nastreeft. Natuurlijk ondersteunen wij je daarbij.

Of je nu net begint of al een paar jaar werkervaring hebt, je mag bij ons rekenen op professionele begeleiding. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je krijgt de ruimte om aan te geven waar jij naar toe wilt. En we bepalen samen de daarbij passende trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  Jouw karakter bepaalt uiteindelijk hoever je komt. Durf jij de uitdaging aan?

Vertaalbureau Perfect en de Jong en Laan header

Overstap naar BV: aantrekkelijk en fiscaal verstandig

Shaking up the language industry and making people happy: Vertaalbureau Perfect. Accountant Rutger van der Veer: "Ik vind hem geen 'typische ondernemer', maar hij weet wat hij wil en hij flikt ’t gewoon!".

Lees blog

Uitgelichte vacatures

Zoek je een baan als junior adviseur op het gebied van HR en salaris in de buurt van Dronten? De Jong & Laan zoekt een nieuwe collega!

HR
Dronten
32 - 40 uur

Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière als junior belastingadviseur? Dan bieden wij je de kans om jouw ambities waar te maken!

Nijverdal
32 - 40 uur

Sta je aan het begin van jouw accountancy carrière of beschik je reed over enige ervaring als assistent-accountant en ben jij op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Kom eens praten bij de Jong & Laan in...

Lochem
32 - 40 uur