Young Professional

Jij hebt een paar jaar werkervaring, je bent zelfstandig, ambitieus en proactief. Dan kun je maar zo een echte jonglaan’er zijn! Het is de menselijkheid, open cultuur en de goede werk-privé balans dat onze collega’s benoemen als ze wordt gevraagd: “Waarom de Jong & Laan?”

&NUJIJ!

Wij geven je een baan die met je meegroeit. Wij kunnen wel A zeggen, uiteindelijk ben jij het die B moet zeggen. Als je ‘gewoon’ een baan zoekt, moet je niet bij ons zijn. Wij zorgen voor genoeg kansen, aan jou om ze te grijpen. Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor. Wat je bij ons ook gaat doen, je doet het samen! Met je collega’s, je leidinggevende en de directie.

Jij hebt de lead

Behalve 100% vertrouwen, geven wij je de ruimte om te ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Wij geloven namelijk dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en zo je persoonlijke doelstellingen makkelijker nastreeft. Natuurlijk ondersteunen wij je daarbij.

Het is bijna een uur rijden naar werk, maar dat heb ik er graag voor over

Mijn naam is Serdar Babadagi, senior assistent-accountant in de controlepraktijk bij de Jong & Laan. Ik ben hier begonnen in september 2020, op aanraden van een klasgenoot (en nu ook mijn collega). En daar heb ik nog geen moment spijt van.

Lees verder

Doorgroeien

Ook al heb jij al een paar jaar werkervaring, persoonlijke en professionele begeleiding is waardevol en (door)groeien is belangrijk. Dit krijg je én kun je. Zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Geef aan waar jij naartoe wilt en we bepalen samen de daarbij passende trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Als je bij ons werkt

Goede werk-privé balans

Hard werken is zeker niet verkeerd, maar goed werken is beter: verlies de werk-privé balans niet uit het oog!

Sportieve collega's

Als werkgever willen we onze verantwoordelijkheid nemen en helpen we onze collega's vitaal te blijven.

Toffe personeelsfeesten

Bij ons gaat het niet alleen om werk, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk! 

10.000+