Young professional

Joyce is Joyce bij de Jong & Laan (en adviseur mkb)

"Ze kijken hier goed naar de mens achter de collega"

Ze kijken hier oprecht naar wie je bent. Wat je drijft, wat je hobby's en interesses zijn. Hoe je past binnen het team. Waar word je blij van en waar krijg je energie van om daadwerkelijk jouw dag mee te vullen. 

Ben jij zelfstandig, ambitieus en vastbesloten om aan het begin van je carrière meteen te vlammen? Wij houden je niet tegen! Want groeien in je vak doe je in de praktijk. Gewoon zoals je bent. Je gaat direct aan de slag voor interessante mkb-klanten.

Wij investeren in jouw ontwikkeling

Behalve 100% vertrouwen geven wij je alle ruimte om te ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Wij geloven namelijk dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en zo je persoonlijke doelstellingen makkelijker nastreeft. Natuurlijk ondersteunen wij je daarbij.

Of je nu net begint of al een paar jaar werkervaring hebt, je mag bij ons rekenen op professionele begeleiding. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je krijgt de ruimte om aan te geven waar jij naar toe wilt. En we bepalen samen de daarbij passende trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  Jouw karakter bepaalt uiteindelijk hoever je komt. Durf jij de uitdaging aan?

Opleidingsmogelijkheden binnen de Jong & Laan: Anouska vertelt

Welke opleidingsmogelijkheden biedt de Jong & Laan? Belastingadviseur Anouska deelt haar ervaring in deze blog.

Door Anouska Reefhuis
Lees blog

Uitgelichte vacatures

Heb jij interesse in salarisadministraties en sta je aan het begin van je carrière? Dan zoekt de Jong & Laan jou!

Hoogeveen
32 - 40 uur

Heb jij al enige ervaring opgedaan in de salarisverwerking en zoek je een nieuwe werkomgeving? Bij de Jong & Laan in Dronten hebben wij een leuke baan voor jou!

Dronten
32 - 40 uur

Sta je aan het begin van jouw accountancy carrière of beschik je al over enige ervaring als assistent-accountant en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Kom eens praten bij de Jong & Laan in Ap...

Apeldoorn
32 - 40 uur
10.000+