Manouk is Manouk bij de Jong & Laan (en junior personeelsadviseur)

Young professional

“Ze kijken hier goed naar de mens achter de collega”

Ze kijken hier oprecht naar wie je bent. Wat je drijft, wat je hobby's en interesses zijn. Hoe je past binnen het team. Waar word je blij van en waar krijg je energie van om daadwerkelijk jouw dag mee te vullen. 

Ben jij zelfstandig, ambitieus en vastbesloten om aan het begin van je carrière meteen te vlammen? Wij houden je niet tegen! Want groeien in je vak doe je in de praktijk. Gewoon zoals je bent. Je gaat direct aan de slag voor interessante mkb-klanten.

10.000+

Wij investeren in jouw ontwikkeling

Behalve 100% vertrouwen geven wij je alle ruimte om te ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Wij geloven namelijk dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en zo je persoonlijke doelstellingen makkelijker nastreeft. Natuurlijk ondersteunen wij je daarbij.

Of je nu net begint of al een paar jaar werkervaring hebt, je mag bij ons rekenen op professionele begeleiding. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je krijgt de ruimte om aan te geven waar jij naar toe wilt. En we bepalen samen de daarbij passende trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  Jouw karakter bepaalt uiteindelijk hoever je komt. Durf jij de uitdaging aan?

Jasper VissermanDoor Jasper Visserman

Data-analyse in de controlepraktijk: de basis van ons advies?

Data-analyse in de controlepraktijk. Waarom is het voor ons zo belangrijk ermee aan de slag te gaan? En wat doen we er dan mee?

Lees verder

Uitgelichte vacatures

Wil je meebouwen aan de beste controlepraktijk voor het MKB? En ben je bezig met de master RA en heb je een aantal jaren ervaring in de controlepraktij

Vriezenveen
32 - 40 uur
01-05-2018

Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een vliegende start van jouw carrière? De Jong & Laan Emmen kan jou deze kans bieden. Voor de vestiging in Em

Emmen
32 - 40 uur
01-05-2018