Manouk is Manouk bij de Jong & Laan (en junior personeelsadviseur)

Young professional

“Ze kijken hier goed naar de mens achter de collega”

Ze kijken hier oprecht naar wie je bent. Wat je drijft, wat je hobby's en interesses zijn. Hoe je past binnen het team. Waar word je blij van en waar krijg je energie van om daadwerkelijk jouw dag mee te vullen. 

Ben jij zelfstandig, ambitieus en vastbesloten om aan het begin van je carrière meteen te vlammen? Wij houden je niet tegen! Want groeien in je vak doe je in de praktijk. Gewoon zoals je bent. Je gaat direct aan de slag voor interessante mkb-klanten.

10.000+

Wij investeren in jouw ontwikkeling

Behalve 100% vertrouwen geven wij je alle ruimte om te ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Wij geloven namelijk dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en zo je persoonlijke doelstellingen makkelijker nastreeft. Natuurlijk ondersteunen wij je daarbij.

Of je nu net begint of al een paar jaar werkervaring hebt, je mag bij ons rekenen op professionele begeleiding. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je krijgt de ruimte om aan te geven waar jij naar toe wilt. En we bepalen samen de daarbij passende trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  Jouw karakter bepaalt uiteindelijk hoever je komt. Durf jij de uitdaging aan?

Iris VelthofDoor Iris Velthof

Dit is waarom ik blij ben met het traineetraject (en anderen vast ook!)

Iris is junior adviseur Personeel. In haar blog vertelt ze over het traineetraject dat ze volgt. Deze ervaring gunt ze de andere junioren die de organisatie binnenkomen ook van harte!

Lees verder

Uitgelichte vacatures

Ben jij een ondernemende jurist arbeidsrecht en op zoek naar een tweede stap in jouw carrière? Dan he...

HR
Enschede
32 - 40 uur
01-01-2019

Heb je de eerste stappen in je carrière richting RA accountant gezet en ben je op zoek naar een werkg...

Zwolle
32 - 40 uur
01-01-2019

Binnen de bank alles gezien en klaar voor "het nieuwe financieren"? Wij zijn op zoek naar een pion...

Oldenzaal
32 - 40 uur
01-01-2019