Joyce is Joyce bij de Jong & Laan (en adviseur mkb)

Young professional

“Ze kijken hier goed naar de mens achter de collega”

Ze kijken hier oprecht naar wie je bent. Wat je drijft, wat je hobby's en interesses zijn. Hoe je past binnen het team. Waar word je blij van en waar krijg je energie van om daadwerkelijk jouw dag mee te vullen. 

Ben jij zelfstandig, ambitieus en vastbesloten om aan het begin van je carrière meteen te vlammen? Wij houden je niet tegen! Want groeien in je vak doe je in de praktijk. Gewoon zoals je bent. Je gaat direct aan de slag voor interessante mkb-klanten.

Wij investeren in jouw ontwikkeling

Behalve 100% vertrouwen geven wij je alle ruimte om te ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Wij geloven namelijk dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en zo je persoonlijke doelstellingen makkelijker nastreeft. Natuurlijk ondersteunen wij je daarbij.

Of je nu net begint of al een paar jaar werkervaring hebt, je mag bij ons rekenen op professionele begeleiding. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je krijgt de ruimte om aan te geven waar jij naar toe wilt. En we bepalen samen de daarbij passende trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  Jouw karakter bepaalt uiteindelijk hoever je komt. Durf jij de uitdaging aan?

Anouska ReefhuisDoor Anouska Reefhuis
vrouw met blond haar is anouska en ze vertelt over opleidingsmogelijkheden bij de jong en laan

Opleidingsmogelijkheden binnen de Jong & Laan: Anouska vertelt

Welke opleidingsmogelijkheden biedt de Jong & Laan? Belastingadviseur Anouska deelt haar ervaring in deze blog.

Lees blog

Uitgelichte vacatures

Heb jij interesse in salarisadministraties en sta je aan het begin van jouw carrière? Dan zoekt de Jong & Laan jou!

Rijssen
32 - 40 uur

Sta je aan het begin van jouw accountancy carrière? Kom eens praten bij de Jong & Laan in Almelo. Wij bieden je alle ruimte om jouw carrière in de accountancy een vliegende start te geven.

Almelo
32 - 40 uur

Op zoek naar een uitdagende startersfunctie in de accountancy? De Jong & Laan Emmeloord kan jou deze kans bieden!

Emmeloord
32 - 40 uur
10.000+
klantcase fashcom

Webshop Fashcom won tijd en inzicht door automatisering in de administratie

Fashcom is een online fashion bedrijf bekend van o.a. boxers.nl en sokken.nl. Ze groeiden hard, waardoor er nieuwe vraagstukken kwamen. Relatiebeheerder Maaike ging voor ze aan de slag met Smartbooqing.

Bekijk klantcase