Manouk is Manouk bij de Jong & Laan (en junior personeelsadviseur)

Young professional

“Ze kijken hier goed naar de mens achter de collega”

Ze kijken hier oprecht naar wie je bent. Wat je drijft, wat je hobby's en interesses zijn. Hoe je past binnen het team. Waar word je blij van en waar krijg je energie van om daadwerkelijk jouw dag mee te vullen. 

Ben jij zelfstandig, ambitieus en vastbesloten om aan het begin van je carrière meteen te vlammen? Wij houden je niet tegen! Want groeien in je vak doe je in de praktijk. Gewoon zoals je bent. Je gaat direct aan de slag voor interessante mkb-klanten.

10.000+

Wij investeren in jouw ontwikkeling

Behalve 100% vertrouwen geven wij je alle ruimte om te ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Wij geloven namelijk dat ‘jezelf kunnen zijn’ ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en zo je persoonlijke doelstellingen makkelijker nastreeft. Natuurlijk ondersteunen wij je daarbij.

Of je nu net begint of al een paar jaar werkervaring hebt, je mag bij ons rekenen op professionele begeleiding. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je krijgt de ruimte om aan te geven waar jij naar toe wilt. En we bepalen samen de daarbij passende trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  Jouw karakter bepaalt uiteindelijk hoever je komt. Durf jij de uitdaging aan?

Iris VelthofDoor Iris Velthof

Dit is waarom ik blij ben met het traineetraject (en anderen vast ook!)

Iris is junior adviseur Personeel. In haar blog vertelt ze over het traineetraject dat ze volgt. Deze ervaring gunt ze de andere junioren die de organisatie binnenkomen ook van harte!

Lees verder

Uitgelichte vacatures

Ben jij een ondernemende fiscaal medewerker en op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Op onze vestiging in Hoogeveen is ruimte voor een nieuw

Hoogeveen
32 - 40 uur
01-09-2018

De vestiging Raalte is in beweging en er is ruimte ontstaan voor een ondernemende relatiebeheerder. Heb jij al enige ervaring binnen de accountancy als

Raalte
36 - 40 uur
01-09-2018

De vestiging Emmeloord is in beweging en er is ruimte ontstaan voor ondernemende accountant AA. Ben jij een vakkundige accountant en toe aan een nieuwe

Emmeloord
24 - 40 uur
01-09-2018