Professional

Stefan is Stefan bij de Jong & Laan (en senior adviseur mkb)

"We zijn een professionele club waar talent alle ruimte krijgt om te scoren"

We vinden het belangrijk dat je bevlogen bent. Heb je de menselijke skills om in een team goed te functioneren? Dat biedt kansen om in een continu veranderende omgeving mee te bouwen aan een veranderende organisatie.

Wil jij op het hoogste niveau met je vak bezig zijn, zonder daarbij jezelf te verliezen? Maak dan nu de stap naar de Jong & Laan. Wij bieden je een dynamische omgeving waarin jouw kennis, ervaringen en kwaliteiten optimaal worden benut en waarin je ook als mens volledig tot je recht komt.

Je carrière ontwikkelen

Welke rol je als professional ook hebt, bij de Jong & Laan ben je op de eerste plaats jezelf. Met je eigen karakter, je ‘eigen aardigheden’ je eigen hobby’s en je eigen ambities. Het maakt jou tot die vertrouwde adviseur waar collega’s graag mee samenwerken en waar onze interessante mkb-klanten graag een persoonlijke relatie mee opbouwen.

Groeien als professional

Laat jouw kennis en kunde volledig tot zijn recht komen binnen onze ondernemende organisatie. Een onderneming waarbinnen jij met jouw ervaring en kennis iets in gang kan zetten. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij.

Zo staat bijvoorbeeld ons professionele bureau kwaliteit en vaktechniek altijd voor je klaar. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Wil jij blijven groeien, zowel als mens als professional? Kom dan praten over jouw groei- en ontwikkelmogelijkheden bij de Jong & Laan. Wij maken graag kennis met je!

Mantelpakje, wolkenkrabber, koffertje en dan ben je accountant

Met hart en ziel werken we samen met ondernemers die dag-in-dag-uit opstaan om een succes te maken van hun passie. Een accountant draagt veel verantwoordelijkheid en staat garant voor kwaliteit en deskundigheid. Een rol en taak die wij allemaal uiterst serieus nemen, en terecht!

Door Sandra Temmink
Lees het blog

Uitgelichte vacatures

Lijkt het jou een uitdaging om klanten in het doolhof van subsidies zo goed mogelijk te helpen? Start dan je carrière als junior subsidieadviseur bij CATA/ de Jong & Laan regio Twente.

Enschede
40 uur

Ben jij een ondernemende agro accountant die op zoek is naar een nieuwe werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tubbergen
32 - 40 uur

Zoek jij een nieuwe uitdaging als belastingadviseur waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen? Dan zoekt de Jong & Laan Tubbergen jou!

Tubbergen
32 - 40 uur