Professional

Je kiest niet zomaar voor een baan. Jouw baan moet vooral heel goed bij je passen. Bij wie je nu bent, maar ook bij wie je wilt zijn. Je bent bevlogen, op zoek naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Op het hoogste niveau met je vak bezig zijn; dat is het mooiste wat er is!

&NUJIJ!

Je wilt werken met een team waar je op kunt bouwen. Werken met verschillende klanten uit verschillende branches. Jij bent die vertrouwde adviseur waar collega’s graag mee samenwerken en waar klanten graag een persoonlijke relatie mee opbouwen. Sluit jij je aan bij ons team?

Accountant? Ik ben meer een huisarts voor bedrijven

Je mag me best een echte ambassadeur van de Jong & Laan noemen. Ik werk er al sinds 1999 en doe dat nog elke dag met veel plezier. Contact met mensen. Met mijn collega’s, en natuurlijk onze klanten, voor wie we echt van betekenis zijn. Dát is waar ik de meeste energie van krijg.

Lees verder

Groeien als professional

Laat jouw kennis en kunde volledig tot zijn recht komen binnen onze ondernemende organisatie. Een onderneming waarbinnen jij met jouw ervaring en kennis iets in gang kan zetten. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. 

Wij kunnen wel A zeggen, uiteindelijk ben jij het die B moet zeggen. Als je gewoon een baan zoekt, moet je niet bij ons zijn. Wij zorgen voor genoeg kansen, aan jou om ze te grijpen. Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor.

Uitgelichte vacatures

Elst
32 - 40 uur
Zwolle
32 - 40 uur
HR
Hoogeveen
32 - 40 uur

Als je bij ons werkt

Goede werk-privé balans

Hard werken is zeker niet verkeerd, maar goed werken is beter: verlies de werk-privé balans niet uit het oog!

Sportieve collega's

Als werkgever willen we onze verantwoordelijkheid nemen en helpen we onze collega's vitaal te blijven.

Toffe personeelsfeesten

Bij ons gaat het niet alleen om werk, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk!