Professional

Stefan is Stefan bij de Jong & Laan (en senior adviseur mkb)

"We zijn een professionele club waar talent alle ruimte krijgt om te scoren"

We vinden het belangrijk dat je bevlogen bent. Heb je de menselijke skills om in een team goed te functioneren? Dat biedt kansen om in een continu veranderende omgeving mee te bouwen aan een veranderende organisatie.

Wil jij op het hoogste niveau met je vak bezig zijn, zonder daarbij jezelf te verliezen? Maak dan nu de stap naar de Jong & Laan. Wij bieden je een dynamische omgeving waarin jouw kennis, ervaringen en kwaliteiten optimaal worden benut en waarin je ook als mens volledig tot je recht komt.

Je carrière ontwikkelen

Welke rol je als professional ook hebt, bij de Jong & Laan ben je op de eerste plaats jezelf. Met je eigen karakter, je ‘eigen aardigheden’ je eigen hobby’s en je eigen ambities. Het maakt jou tot die vertrouwde adviseur waar collega’s graag mee samenwerken en waar onze interessante mkb-klanten graag een persoonlijke relatie mee opbouwen.

Groeien als professional

Laat jouw kennis en kunde volledig tot zijn recht komen binnen onze ondernemende organisatie. Een onderneming waarbinnen jij met jouw ervaring en kennis iets in gang kan zetten. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij.

Zo staat bijvoorbeeld ons professionele bureau kwaliteit en vaktechniek altijd voor je klaar. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Wil jij blijven groeien, zowel als mens als professional? Kom dan praten over jouw mogelijkheden bij de Jong & Laan. Wij maken graag kennis met je!

Uitgelichte vacatures

Ben jij als specialist werkzaam in de internationale belastingadviespraktijk? De Jong & Laan zoekt een nieuwe collega!

Zwolle
28 - 40 uur

Weet jij de behoefte van de klant te vertalen naar optimale dienstverlening? Dan zoekt de Jong & Laan jou! Voor het marktgebied Veluwe zoeken wij een enthousiaste en ondernemende business consultant. ...

HR
Harderwijk
32 - 40 uur

Heb jij ruime ervaring in de aangiftepraktijk en ben je op zoek naar een rol waarbij je het fiscale proces van a tot z gaat managen? Dan hebben wij in de regio Twente de vacature voor jou!

Nijverdal
28 - 40 uur

Acteren op financiële informatie een must

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging, ofwel de KNMV, is het hart van motorrijdend Nederland. Een indrukwekkende organisatie, die wij met onze controlepraktijk maar wát graag ondersteunen.

Bekijk klantcase