Stefan is Stefan bij de Jong & Laan (en senior adviseur mkb)

Professional

“We zijn een professionele club waar talent alle ruimte krijgt om te scoren”

We vinden het belangrijk dat je bevlogen bent. Heb je de menselijke skills om in een team goed te functioneren? Dat biedt kansen om in een continu veranderende omgeving mee te bouwen aan een veranderende organisatie.

Wil jij op het hoogste niveau met je vak bezig zijn, zonder daarbij jezelf te verliezen? Maak dan nu de stap naar de Jong & Laan. Wij bieden je een dynamische omgeving waarin jouw kennis, ervaringen en kwaliteiten optimaal worden benut en waarin je ook als mens volledig tot je recht komt.

Je carrière ontwikkelen

Welke rol je als professional ook hebt, bij de Jong & Laan ben je op de eerste plaats jezelf. Met je eigen karakter, je ‘eigen aardigheden’ je eigen hobby’s en je eigen ambities. Het maakt jou tot die vertrouwde adviseur waar collega’s graag mee samenwerken en waar onze interessante mkb-klanten graag een persoonlijke relatie mee opbouwen.

Groeien als professional

Laat jouw kennis en kunde volledig tot zijn recht komen binnen onze ondernemende organisatie. Een onderneming waarbinnen jij met jouw ervaring en kennis iets in gang kan zetten. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij.

Zo staat bijvoorbeeld ons professionele bureau kwaliteit en vaktechniek altijd voor je klaar. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Wil jij blijven groeien, zowel als mens als professional? Kom dan praten over jouw mogelijkheden bij de Jong & Laan. Wij maken graag kennis met je!

☆ Uitgelicht blog

Multidisciplinair werken: zoals het (niet) hoort

“Het werken met multidisciplinaire teams is steeds vaker onderwerp van gesprek in de accountancy. We zijn een team om elkaar te versterken! En daar profiteren wij niet alleen van, maar vooral de klant.” Mooie woorden, maar wat levert het op in de praktijk?

Lees blog

Uitgelichte vacatures

Werken bij een vooruitstrevende werkgever waar #karaktertelt en waar jij de kans krijgt deze mooie werkgeverspropositie zelf een boost te geven? Word jij blij van recruitmentmarketing en arbeidsmarktco...

Vroomshoop
32 - 40 uur

Ben jij als belastingadviseur op zoek naar een rol waarbij je het fiscale proces van a tot z gaat managen? Dan hebben wij, in de regio Zwolle, de vacature voor jou!

Zwolle
32 - 40 uur

Ben je op zoek naar een uitdagende rol als data engineer waarin je jouw kennis van Business Intelligence, Databases en ETL in kunt zetten en ambities waarmaakt? Dan zijn we in de rol van data engineer ...

Zwolle
32 - 40 uur
☆ Uitgelichte klantcase
KNMV klantcase de jong laan

Acteren op financiële informatie een must

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging, ofwel de KNMV, is het hart van motorrijdend Nederland. Een indrukwekkende organisatie, die wij met onze controlepraktijk maar wát graag ondersteunen.

Bekijk klantcase