Edwin is Edwin bij de Jong & Laan (en partner)

Professional

“We zijn een professionele club waar talent alle ruimte krijgt om te scoren”

We vinden het belangrijk dat je bevlogen bent. Heb je de menselijke skills om in een team goed te functioneren? Dat biedt kansen om in een continu veranderende omgeving mee te bouwen aan een veranderende organisatie.

Wil jij op het hoogste niveau met je vak bezig zijn, zonder daarbij jezelf te verliezen? Maak dan nu de stap naar de Jong & Laan. Wij bieden je een dynamische omgeving waarin jouw kennis, ervaringen en kwaliteiten optimaal worden benut en waarin je ook als mens volledig tot je recht komt.

10.000+

Je carrière ontwikkelen

Welke rol je als professional ook hebt, bij de Jong & Laan ben je op de eerste plaats jezelf. Met je eigen karakter, je ‘eigen aardigheden’ je eigen hobby’s en je eigen ambities. Het maakt jou tot die vertrouwde adviseur waar collega’s graag mee samenwerken en waar onze interessante mkb-klanten graag een persoonlijke relatie mee opbouwen.

Groeien als professional

Laat jouw kennis en kunde volledig tot zijn recht komen binnen onze ondernemende organisatie. Een onderneming waarbinnen jij met jouw ervaring en kennis iets in gang kan zetten. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. Zo staat bijvoorbeeld ons professionele bureau kwaliteit en vaktechniek altijd voor je klaar. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Wil jij blijven groeien, zowel als mens als professional? Kom dan praten over jouw mogelijkheden bij de Jong & Laan. Wij maken graag kennis met je!

Wij hebben het gas vol op onze business staan
René Agema
Directeur Waarborg Vastgoed
Lees meer
Yvo BurkinkDoor Yvo Burkink

Mijn route naar de Jong & Laan: bestemming bereikt!

Zonder dat je er erg in hebt, ben je zo een paar jaar op weg in de fiscale praktijk. Je gaat een en ander overdenken. Wat zoek ik nou echt als senior belastingadviseur?

Lees verder

Uitgelichte vacatures

Wil jij meebouwen aan de beste controlepraktijk voor het MKB? En ben je bezig met - of in de afrondende fase van de post-master RA? Als controleleider

Groningen
32 - 40 uur
31-08-2017

Op zoek naar nieuwe uitdaging als belastingadviseur? Bij de Jong & Laan krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent.

Lochem
32 - 40 uur
31-08-2017

De vestiging Enschede is in beweging en er is ruimte ontstaan voor een ondernemende relatiebeheerder. Heb jij al enige ervaring binnen de accountancy a

Enschede
32 - 40 uur
31-08-2017